Kirjoittanut Tiina | 15/10/2015

Tärkeä tiedote

Arvoisat lukijat,

pahoittelen etten ole viime aikoina postitellut aktiivisesti kumpaankaan blogiin. Tätä asiani koskeekin.

tiedote

Ikävä kyllä koen ettei aikani enää riitä edes yhden blogin pyörittämiseen, saatika sitten kahden. Olen sen sorttinen ihminen, että teen asiat joko 100% omistautuneesti tai en ollenkaan. Tunnen etten pysty enää antamaan blogilleni täyttä panostani. Kyse ei tosiaankaan ole siitä ettenkö haluaisi jatkaa, sillä Marilyn kiinnostaa edelleen ja nautin myös suuresti blogien suunnittelusta, taustatyön tekemisestä ja editoimisesta. Ideoitakin olisi monia. Kaikki tuo vaatii kuitenkin tuntikaupalla omistautunutta työtä.

Blogit ovat olleet minulle intohimoinen harrastus, mutta vaikka olen yrittänyt ujuttaa niiden työstämistä rytmiini, on elämäntilanteeni muuttunut ja fokukseni on suuntautunut muualle, mikä on itse asiassa erittäin hyvä asia omalta kannaltani, mutta tämä tarkoittaa myös sitä, että uhrauksia on tehtävä.

En poista blogejani, mutta kaavailemiani uusia osioita ei tule ja postaukset vähenevät minimiin. Luultavasti editoin blogien osiot niin, että jäljelle jää tärkein informaatio, kuten biografia, elokuvat ynnä muu perustieto (en ole vielä varma mille mallille editoin tyyliblogin). Koska blogeihin ei ole enää järkeä sijoittaa rahaa kun en niitä enää täysillä työstä, peruutan myös domain-tilaukseni, joten osoitteet muuttuvat takaisin wordpress.com muotoon.

Piirin toiminta loppuu myös omalta osaltani sikäli etten järjestä enää virallisia tapaamisia. Facebookissa yhteisömme kuitenkin on ja pysyy.

Kiitos kaikille teille, jotka olette tilanneet blogini tai vierailleet muuten vaan vuosien aikana!

Terveisin,

Tiina


Responses

 1. Ymmärrettävää mutta sääli, ettet enää ehdi jatkaa! Kiitos kaikesta työstä ja panostamisesta ja ihanista jutuista! Hyvää syksyn jatkoa, ja toivottavasti kuitenkin vielä jossain merkeissä nähdään.

  • Kiitos Suvi! Ja kiitos sinulle kaikista upeista lisäyksistä, joita olen saanut jakaa blogissa. Haikein mielin joudun jättämään bloggauksen minimiin kun todella se oli niin mahtava ja mielenkiintoinen harrastus. Mutta me nähdään taatusti! Ensi vuonna onkin Marilyn 90.v merkkivuosi, joten silloin viimeistään. Marilyn pysyy mun elämässäni aina ja jos se on minusta kiinni niin myös te kaikki mahtavat ihmiset.

   Hyvää syksyä sullekin!
   Pidetään yhteyttä 😉
   Tiina

 2. Kiitos, Tiina, aivan upeasta blogista ! Harrastus jatkuu ….. ja toivottavasti yhteys fanien kesken .

  • Kiitos Maisa! Jatkuu kyllä, ainoastaan bloggaus ei. Ja taatusti pidetään yhteyttä, en koskaan unohda teitä. 🙂


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Kategoriat

%d bloggers like this: